Dostava:

Če je naročeno blago na zalogi se bo trgovec potrudil da bodo naročila odpremljena še isti ali naslednji dan (velja za naročilo oddana do 14:30 ure).
Rok dobave za artikle, ki niso na zalogi je naveden na strani posameznega artikla v obliki »Razpoložljivost: Dobavljivo (število dni oz, tednov)«.
Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner (DPD).
Dostava blaga je omejena na ozemlje RS.

Za dostavo poskrbi DPD, KURIRSKA IN PAKETNA DISTRIBUCIJA, D.O.O. (DPD), večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku sedmih delovnih dni.
V primeru, da vas ob času dostave ni na naslovu, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi brez dodatnih stroškov, seveda je dostavljalcu dovoljeno, da vas pokliče na kontaktno številko, katero ste oddali ob prijavi na spletni strani.

V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.
Dobavni rok začne teči ob 16.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo “V obdelavi”. Dobavni rok je takoj iz zaloge, razen če artikla ni na zalogi, potem se bosta trgovec in naročnik dogovorila kdaj najhitreje lahko artikel pride na zalogo. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.

Dostava se izvaja preko naših pogodbenih partnerjev DPD.
Strošek dostave krije kupec in sicer v vrednosti 4.50€ (velja za kakršnokoli količino nakupa in plačilom ob prevzemu).
Dostava se ponavadi vrši v dopoldanskem času. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Osebni prevzem zaradi selitve poslovalnice trenutno ni možen

Naročene izdelke NI mogoče prevzeti osebno na našem sedežu podjetja v Cerkljah.